NBA'de bu yılın MVP'si kimden çıkacak ?

Yazar: E Tarih: 01:26 Kategori: Yorum: Yorum Yap
NBA severler için yazdığımız bu yazıda, sezona bomba gibi gelecek isimler ve doyumsuz NBA keyfini sunuyoruz! Bakalım NBA'in bu isimlerinden MVP ödülünü hakeden kim olacak? İşte bu isimler;  

Kobe BRYANT
1) Kobe BRYANT: Benim ilk olarak MVP olabilecek konuma bulduğum bir isim Kobe Bryant. Los Angeles Lakers'ın bu yıl kadrosuna Steve Nash, Dwight Howard gibi dünyaca ünlü isimleri katmasıyla beraber Kobe Bryant'ın yardımcıları daha da arttı. Önceden Kobe ve Gasol ikilisine şimdide Nash ve Howard'da katılarak güçlü bir kadro ortaya çıkardılar. Kobe Bryant'ın 34 yaşında olmasına rağmen bu yılın  MVP'si olabileceğine inananlardanım. Kobe, en iyi Clutch oyuncuları arasında gösterilmeside cabası.


LeBron JAMES
2) LeBron JAMES: İkinci isim LeBron James, geçen yılın MVP'si ve NBA Şampiyonu Miami Heat'in en büyük silahı neredeyse.  Henüz 27 yaşında olmasına rağmen 3 NBA MVP'si olan bir isim. Miami Heat'inde Ray Allen ve Rashard Lewis gibi üçlükçü oyuncularında katkısıyla NBA'de yine Final oynayabilecek bir halini alan Miami Heat önümüzdeki sezonda yer alacak gibi duruyor. LeBron James bakalım sezonda nasıl bir performans sergileyecek.



Kevin DURANT
3) Kevin DURANT: Sıra geldi Kevin Durant'e, Durant çok genç ve NBA'in en iyi oyuncularından bir tanesi. 24 yaşında fakat son 3 yıldır NBA'de en fazla sayı ortalamasına sahip bir oyuncu. Bu genç oyuncu takımı Oklahama City Thunder ile final yapmış bir oyuncu, genç oyunculardan meydana gelen OKC, önümüzdeki 3-5 yıl sonra en iyi takımlar haline gelecek ve Kevin Durant'in yüzük almasını sağlayacaktır. Fakat şuan Durant için erken, MVP olabilmesi için henüz önünde 2 tane büyük adam bulunuyor.


Rajon RONDO
4) Rajon RONDO: Boston Celtics'in Big Three'sinden olan Rajon Rondo, onunda henüz önünde uzun seneler var ve 2008 yılında NBA şampiyonluğunu kazanan isimlerden bir tanesi. Şuan en iyi oyun kuruculardan ilk 5'te kesinlikle bulunan Rondo, geçen yıl bildiğimiz gibi yaptığı Triple-Double'larla ve inanılmaz asistleriyle gözleri doldurmuştu. Rondo, bu sezonda aynı şekilde devam eder ve istatistik oranlarını biraz daha arttırırsa oda MVP olabilecek bir diğer genç isim.

Carmelo ANTHONY
5) Carmelo ANTHONY: Son olarak Carmelo Anthony, aslında onunda önünde uzun yıllar bulunuyor. Ve oda oynadığı performanslarla birçok ödüle imza atmış bir isim. Doğu Konferansında Heat ve Celtics'ten sonra en gözde takımlarda bulunan ve bu yıl Brewer, Kidd gibi oyuncularıda kadrosuna katarak güçlendiren bir takım New York Knicks. NYK takımının en gözde ismi ise Clutch'ın en iyi oyuncularından olan Anthony, geçen sezon takımıyla play-off oynayan fakat Heat'e yenilen New York'un yıldız oyuncusu Carmelo'da en iddialı oyunculardan bir tanesi.


Read more: http://yunusemrecelik.blogspot.com/2012/10/nbade-bu-yln-mvpsi-kimden-ckacak_20.html#ixzz2rgRa9wwn
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder